This website uses cookies to help enhance you experience and to show you more relevant content and adverts when browsing the web. Choose accept if you agree to the use of cookies.

Cuvée Guy de Poix 2016

Prețuiește fiecare clipă petrecută împreună cu prietenii și familia și transformă fiecare moment într-o amintire dragă. Fiecare pahar de Cuvée Guy de Poix 2016 este asemeni unui portal al gândurilor. Servește-l alături de preparate cu carne roșie sau vânat, la grătar sau la cuptor, însă bine condimentate pentru a pune în valoare un gust puternic, dar echilibrat.

Simte-te liber să retrăiești și să parcurgi drumul amintirilor. Mirosul complex pe care îl vei întâlni îți va trezi instinctul de aventurier prin lumea pe care tu o vei crea.

195,00 RON
In stock
SKU
Cuvée Guy de Poix 2016

Winemakers Notes

Un Crusoe modern

Fiecare zi e un nou popas în călătoria noastră prin viață. Nu degeaba se spune că uneori e mai important drumul și nu destinația. Depinde de noi cum reușim să fructificăm momentele pe care le trăim și să facem în așa fel încât să conteze.

 

Strângem amintiri din oameni, din clipe, arome, gusturi, parfumuri sau din gesturi. Noi îți propunem un vin care te va purta de-a lungul șirului reminiscențelor din trecut. Hai să ne oprim mai întâi în anul 2016. Primăvara timpurie de atunci a fost urmată de o vară caldă și umedă, însă lumina blândă a soarelui a mângâiat boabele de struguri roșii. Astfel strugurii culeși în toamna anului acela au favorizat obținerea unui vin puternic. Cuvée Guy de Poix este ca un elixir al tinereții datorită gustului de fructe supra-coapte, este o băutură echilibrată care ți se întipărește în suflet. Dar mai mult decât atât, mirosul complex îți seduce simțurile cu arome de fructe negre bine coapte, stafide, prune ușor afumate, afine, piper negru și vanilie. Lasă-te purtat de aceste miresme îmbietoare și acceptă provocarea de a trăi cu intensitate.

 

Obținut exclusiv din soiul Fetească Neagră, Cuvée Guy de Poix 2016 este un vin catifelat, consistent care devine și mai bun odată cu învechirea. Pentru a-i evidenția caracterul special, asezonează-l cu preparate din carne roșie sau vânat, gătite la grătar sau la cuptor. Desăvârșește aceste mâncăruri alese cu sosuri picante și brânzeturi maturate.

 

În această călătorie însă, nu uita să te răsfeți, așa că alătură vinului și un desert savuros din ciocolată. Se servește la 15°-16°C, cu o aerare anterioară de o oră, pentru un gust intens. Garantat, vei avea parte de o experiență unică.

 

Înțelegi acum, că indiferent unde te vor purta pașii, amintirile dragi rămân întotdeauna în sufletul tău. Păstrează intensitatea momentelor cu un pahar de vin Cuvée Guy de Poix 2016 care îți va deschide de fiecare dată poarta spre cele mai frumoase clipe.

 

Încearcă-l și te vei convinge!

 

 

More Information
SOIUL DE STRUGURI Fetească neagră
TERROIR Dealu Mare, VDOC CMD
ASPECT Roșu rubiniu intens
MIROS Complex: fructe negre bine coapte, prună ușor afumată, afine, condimentat, piper negru, stafide, vanilie
Gust Puternic: fructe supra-coapte, condimentat, tanini fini dar puternici, un echilibru foarte bun, remanență impresionantă
TEMPERATURA DE SERVIRE 15-16°C, cu o aerare anterioară de circa 1 oră
POTENTIALUL DE INVECHIRE Minimum 12 ani
CU CE MENIU SE SERVESTE Carne de vită cu sos picant, iepure la cuptor, prăjitură vulcan de ciocolată/lava cake
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.