This website uses cookies to help enhance you experience and to show you more relevant content and adverts when browsing the web. Choose accept if you agree to the use of cookies.

Degustări la cramă

Suntem mereu bucuroși de oaspeți și vă așteptăm cu plăcere dacă doriți să vedeți unde și cum facem vinurile, cum ne îngrijim viile, cum valorificăm « terroir-ul », cum protejăm mediul și cum arată peste 20 de ani de experiență în frumoasa lume a viilor și vinurilor.

Fie că doriți să ne vizitați alături de prieteni, colegi, sau împreună cu partenerii de afaceri, suntem încântați să vă organizăm vizite private ale cramei și viei, precum și degustări personalizate în funcție de preferințele voastre.

Amenajat în anul 2012, pavilionul nostru pentru degustări, cu o capacitate de 35 de persoane și cu acces la o curte spatioasă, poate găzdui evenimente deosebite, cum ar fi degustări în cadrul team building-urilor, sau evenimente private restrânse.

Pentru degustări și vizite la cramă, avem diferite variante de prezentare, pe care le realizăm pentru minim 10 și maxim 35 de participanți.

Programări

Vizitele se organizează prin programare, cu minim 15 zile înainte. Suntem o echipăm mică și ne bucurăm de oaspeți, iar pentru că vrem să vă simțiți bine în crama noastră, dorim să ne putem organiza din timp…

Pentru vizite și degustări, vă rugăm să o contactați pe colega noastră, Geta.

Geta Nicolae
Email: gnicolae@serve.ro
Tel: 0723.627.535

Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.