This website uses cookies to help enhance you experience and to show you more relevant content and adverts when browsing the web. Choose accept if you agree to the use of cookies.

Rezerva Contelui Fetească Albă 2018

Zilele de vară sunt mai frumoase atunci când ai alături prieteni dragi. Fiecare moment petrecut împreună este un prilej de a sărbători. Rezerva Contelui Fetească Albă 2018 este ideal pentru a trăi la intensitate maximă. Bucură-te de un gust proaspăt și crocant, de agrișe și caise pârguite. Până și aroma florală și de citrice îți va completa starea de bine și te va încărca pozitiv. Emană energie prin toți porii și alege un vin special ce poate fi servit ca aperitiv sau alături de preparate din pui, pește sau salate.

34,50 RON
In stock
SKU
Rezerva Contelui Fetească Albă 2018

Winemakers Notes

„Cei care dansează sunt priviți ca niște nebuni de către cei care nu aud muzica.” (Friedrich Nietzsche)

Vrei să te bucuri de fiecare clipă și orice moment este un prilej de a fi alături de cei dragi. Vara este anotimpul libertății și a trăirilor intense care să te însoțească și să îți încălzească sufletul în perioada rece. Vrei să profiți de toate ocaziile și să nu ratezi niciun eveniment. Fie că este o ieșire în oraș, un concediu sau un city-break alege un vin de calitate care să marcheze fericirea ta.

Petrecerile au început în forță, iar tu te pregătești să le luminezi cu prezența ta fermecătoare. Alege un vin ușor, revigorant, dar echilibrat care să te încarce cu energie. Rezerva Contelui Fetească Albă 2018 are un gust crocant, vioi de agrișe și caise pârguite, dar cu un final lung, încântător. Permite-ți momente de relaxare până la răsărit și cucerește pe toată lumea cu personalitatea ta.

Luna luminează blând, muzica te conduce spre cele mai puternice sentimente, iar tu dansezi în ritmul sufletului și gândurilor tale. În seara aceasta este despre tine. Este ziua în care viața a mai adăugat un an înțelepciunii tale. Mirosul proaspăt cu arome florale, de citrice și flori de prun din Rezerva Contelui Fetească Albă 2018 conturează tabloul experienței tale unice. Direct de pe Dealurile Munteniei, fiecare bob de strugure, atent selecționat, îți urează „La mulți ani”.

Zâmbește, cântă, dansează! Ai totul pregătit înaintea ta. Și viața te așteaptă cu brațele deschise să faci descoperiri și să accepți noi provocări. Asezonează-le cu bunătăți, așa cum acest vin se potrivește de minune cu preparate din pește, pui, salate sau brânzeturi proaspete. În aventura ta, nu uita să-ți tragi din când în când sufletul și să respiri adânc. Astfel Rezerva Contelui Fetească Albă 2018 se servește la o temperatură de 11°C - 12°C, pentru a-ți oferi revigorarea de care ai nevoie. Păstrează-l ca amintire pentru potențialul de învechire de 2-3 ani și poți opri timpul în loc.

Doar pentru tine și ziua ta specială! Încearcă-l și pornește în călătoria vieții tale.

More Information
SOIUL DE STRUGURI Fetească Albă
DATA RECOLTARE 23 august
TERROIR Dealurile Munteniei, IG.
ASPECT Galben auriu
MIROS Proaspăt, arome florale, citrice, flori de prun
Gust Crocant, vioi, gust de agrișe și caise pârguite, ușor de băut cu final mediu revigorant, echilibrat, proaspăt
TEMPERATURA DE SERVIRE 11-12°C
GRADUL ALCOOLIC 13% vol.
POTENTIALUL DE INVECHIRE 4-5 ani
CU CE MENIU SE SERVESTE Aperitiv sau cu preparate din pește, salate, pui, paste sau brânzeturi proaspete
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.