This website uses cookies to help enhance you experience and to show you more relevant content and adverts when browsing the web. Choose accept if you agree to the use of cookies.

Rezerva Contelui Roşu 2015

În liniștea naturii, acolo unde păsările ciripesc în voie, iar pădurea freamătă la fiecare adiere de vânt, îți vei găsi liniștea. Trage aerul tare în piept și ascultă povestea codrului. Frunză cu frunză își dezvăluie misterele. Toarnă-ți un pahar de Rezerva Contelui Roșu 2015 și inspiră frumusețea sălbatică din fața ochilor tăi. Mirosul te cucerește prin combinarea fructelor roșii, mure, vișine coapte, stafide și vanilie. Însă noblețea acestui vin și caracterul special sunt oferite de gustul cu final lung, persistent, dar catifelat. Servește-l alături de carne de vită, oaie, carne de porc la grătar sau brânzeturi maturate și vei fi cu adevărat plăcut surprins.

34,50 RON
In stock
SKU
Rezerva Contelui Roşu 2015

Winemakers Notes

 „Îmbătați-vă mereu! Cu vin, cu poezie, cu virtute, cu orice vi se potrivește.” (Charles Baudelaire)

Departe de mirajul orașului, de agitație, praf, trafic și automatisme, te regăsești în mijlocul naturii sălbatice. Pe veranda unei cabane te așezi ușor în balansoar. În sfârșit liniștea la care ai visat se desfășoară înaintea ta și te înconjoară cu un calm familiar. Toarnă-ți un pahar de Rezerva Contelui Roșu 2015 și întoarce-te la lucrurile simple, la istorie și emoție. Ascultă freamătul codrului, e o poveste din străbuni. Ascultă susurul izvorului și poartă-i șoaptele mai departe.    

Așază-te mai confortabil și lasă-te pe spate. Ia o înghițitură din acest vin special și gustul catifelat, persistent și cu final lung te va revigora. Privește natura din jurul tău și conectează-te cu ea. Soarele se pierde încet peste ramurile brazilor și se ascunde după creste. O adiere ușoară trece ca un fior și aroma se amplifică. Mirosul ademenitor de fructe roșii, mure, vișine coapte, stafide și vanilie te hipnotizează calmând bătăile inimii. Rezerva Contelui Roșu 2015 te învăluie într-un amalgam de sentimente și trăiri.

Dar pentru a-l înțelege cu adevărat, alege să savurezi acest vin alături de carne de vită, oaie, carne de porc la grătar sau brânzeturi maturate și atunci combinația de soiuri ce compun această băutură va dezvălui o nouă identitate: Merlot, Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon. Fiecare pahar trebuie servit la o temperatură de 17°C – 18°C. Simți cum te apropii de ceea ce contează? Simți întoarcerea la libertatea furată de ritmul agitat al zilelor? Păstrează aceste sentimente cât mai mult, așa cum acest vin are un potențial de învechire de până la 5 ani.    

Încearcă și tu și te vei convinge! Alege Rezerva Contelui Roșu 2015 și da un nou sens momentelor de relaxare.

More Information
SOIUL DE STRUGURI Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon
TERROIR Colinele Dobrogei, IG
ASPECT Roșu rubiniu intens
MIROS Fructe roşii , mure, vișine coapte, stafide , vanilie
Gust Fructe roşii; catifelat, cu tanini moi şi aciditate ce susţine perfect corpul vinului. Final lung, persistent.
TEMPERATURA DE SERVIRE 17 -18°C, cu o aerare anterioară de circa 1 oră
GRADUL ALCOOLIC 13,50%
POTENTIALUL DE INVECHIRE Minim 4-5 ani
CU CE MENIU SE SERVESTE Carne de porc la grătar, Brânzeturi maturate, Salată asiatică cu vită
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.