Rezerva Contelui Roze 2017

Un vin care aduce pe podium Feteasca Neagră, soiul care ne reprezintă cel mai bine și care ne-a adus împreuna in România acum 25 de ani. În 2017 am ales pentru rozeul din colecția Rezerva Contelui doar acest soi, care vă va cuceri în mod sigur cu aromele sale de fructe de pădure și pepene galben. Un vin care se potrivește cu multiple preparate culinare, în special cu cele pe bază de carne albă sau vegetariene, potrivit unei ocazii de care să vă aduceți aminte cu drag.

30,00 RON
In stock
SKU
Rezerva Contelui Roze 2017

Winemakers Notes

 

Începând cu anul 2016 oferim sub această etichetă vinuri semnate de Aurel Rotărescu și dedicate celor mai tineri amatori de vinuri.

Strugurii, culeși manual dimineața pe răcoare, au fost transportați cu camioane frigorifice către crama noastră din Ceptura în lăzi de 250 kg; aici au fost vinificați în aceeași zi. Mustul obținut prin presare în prese pneumatice, a fost fermentat la o temperatură de 17 °C în vase de inox.

Vinul astfel fermentat a fost mai apoi îmbuteliat astfel încât  să se asigure păstrarea aromelor sale bogate și mai ales a prospețimii acestui roze.

Vă așteptăm cu drag să vă alăturați echipei SERVE în Ceptura, la cramă, pentru un pahar de Rezerva Contelui Roze 2017 și multe povești frumoase.

More Information
SOIUL DE STRUGURI Fetească Neagră
TERROIR Zona Cogealac, vin varietal
ASPECT Roz-piersica intens
MIROS Zmeură, fragi si pepene galben.
Gust Fructat (zmeură, fragi, pepene galben), proaspăt, echilibrat, răcoritor.
TEMPERATURA DE SERVIRE 12-13°C
POTENTIALUL DE INVECHIRE Recomandăm ca pentru păstrarea prospețimii și aromelor fructate ale acestui vin să fie consumat la maxim 14 luni de la producție
CU CE MENIU SE SERVESTE Paste primavera, Creveți la grătar cu sos dulce acrișor, Pui cu piure de țelină, Pizza diavolo
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.