This website uses cookies to help enhance you experience and to show you more relevant content and adverts when browsing the web. Choose accept if you agree to the use of cookies.

SERVE Le BLANC 2018

Dacă ai oaspeți sau dacă vrei să îți impresionezi iubita, ca aperitiv sau ca vin pentru cină sau dejun, alege întotdeauna vinul « Le BLANC » de la SERVE. Alături de pește la grătar, carne albă cu sos, mezeluri picante, sau pur și simplu salate cu ierburi aromate, busuioc, rozmarin sau chiar cu sparanghel, vei constata că acest vin este versatil și foarte ușor de « asortat ». Aromele lui de grapefruit, lime și agrișe sunt susținute de mirosul de flori de lămâi dar și de caisă coaptă.

45,00 RON
In stock
SKU
SERVE Le BLANC 2018

Food & Wine pairing

… și pentru că vorbeam de aperitiv, « Le BLANC » merge perfect cu tapenada de măsline, salată de icre de știucă cu ceapă sau pastă de sardele cu lămâie.

… iar la felul principal, ți-am pregătit o listă puțin mai lungă :

  • Sparanghel verde cu parmezan
  • Burratta sau mozzarella cu busuioc și ulei de măsline
  • Salată de avocado cu pătrunjel verde, ceapă de apă și boabe de piper roșu
  • Tartar de somon cu ciboulette, susan și ghimbir
  • Creveți marinați cu usturoi și sos de lămâie
  • Șalău meuniere cu capere
  • Plăcintă dobrogeană cu brânză de capră
  • Salată de valeriană cu brânză proaspătă de capră, mentă și portocale
  • Salată grecească cu semințe de dovleac

Nu uita să îl răcești la 10-12 °C  înainte să îl servești, iar dacă uiți în pivniță o sticlă – nu îți face griji, rezistă minim 4 ani la răcoare și întuneric, de preferință culcată cu dopul în jos.

More Information
SOIUL DE STRUGURI Sauvignon Blanc
DATA RECOLTARE 19 – 22 august
TERROIR Dealurile Munteniei, IG
ASPECT Galben strălucitor
MIROS Floral (floare de lămâi și caprifoi) și fructat (caisă coaptă și grapefruit)
Gust Citrice, caise coapte și agrișe, proaspăt, complex și elegant
TEMPERATURA DE SERVIRE 10 -12 °C
POTENTIALUL DE INVECHIRE Minim 4 ani
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.