Vinul Cavalerului Cabernet Sauvignon 2017

Vinul Cavalerului Cabernet Sauvignon 2017, este perfect pentru un novice în ale vinului roșu datorită aromelor sale tipice de fructe negre de pădure. Un vin de corpolență medie și complex, potrivit asocierii în orice zi a săptămânii cu preparate culinare pe bază de carne roșie, gătite la cuptor sau cu brânzeturi maturate. Păstrat în condiții optime, poate evolua încă 6 până la 8 ani, ceea ce ne face să-l iubim și mai mult.

27,75 RON
In stock
SKU
Vinul Cavalerului Cabernet Sauvignon 2017

Winemakers Notes

 

Anul 2017, un an echilibrat din punct de vedere climatic, mai putin cald decat precedentii si cu mai multa apa, a adus in vinurile rosii arome mai intense si o aciditate placuta si a permis obtinerea acestui Cabernet Sauvignon proaspat si elegant

Primul pas în nașterea vinului Vinul Cavalerului Cabernet Sauvignon 2017 a fost, ca întotdeauna, culegerea manuală a strugurilor odată ajunși la maturitatea optimă. Au urmat selecționarea acestora și vinificația lor iar apoi maturarea în butoaie de stejar, timp de 12 luni pentru a obține echilibrul corect între aromele intense de fructe roșii și taninii puternici. Rezultatul a fost un vin elegant, cu arome de coacăze negre și vanilie, cu aciditate discretă, ce exprimă caracteristicile tipice ale acestui soi.

Credem că un vin este cel mai bine servit la el „acasă”, acolo unde s-a născut. Vă invităm așadar la crama noastră din Ceptura, pentru a ne bucura împreună de un pahar de Vinul Cavalerului Cabernet Sauvignon 2017.

More Information
SOIUL DE STRUGURI Cabernet Sauvignon
TERROIR Dealurile Munteniei, IG.
ASPECT Roșu-rubiniu intens
MIROS Nas proaspăt și fructat, fructe de pădure, vișine, coacăze negre, scorțișoară
Gust Fructe roșii, coacăze, afine, mure de câmp, Aciditate plăcută și tanini eleganți
TEMPERATURA DE SERVIRE 18°C
POTENTIALUL DE INVECHIRE 6-8 ani
CU CE MENIU SE SERVESTE Coaste de miel la cuptor, Ciuperci Portobello cu unt și usturoi, Brânzeturi maturate
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.