Vinul Cavalerului Chardonnay 2018

Un vin subtil, elegant și aromat, Chardonnay 2018 exprimă tipicitatea și potențialul soiului Chardonnay în Dealu Mare. Provenind din primele plantații ale acestui soi în Ceptura, înființate de SERVE în anul 2006, ne cucerește prin aroma sa florală, aciditatea echilibrată, plăcută și gustul de măr golden și lime. Servit rece, este un vin excelent pentru o zi de picnic, servit atât ca aperitiv cât și împreună cu o multitudine de preparate culinare ușoare.

27,75 RON
In stock
SKU
Vinul Cavalerului Chardonnay 2018

Winemakers Notes

Anul 2018, un an cu o primavara calda, timpurie si secetoasa urmata de o vara cu precipitatii insemnate si o toamna blanda, ne-a oferit o recolta de o calitate deosebita pentru vinurile albe. Toate acestea ne-au permis obținerea unui Chardonnay proaspăt, elegant și intens aromat. 

Primul pas în producerea unei sticle din Vinul Cavalerului Chardonnay 2018 a fost culegerea strugurilor, realizată manual de oamenii din echipa SERVE. Vinificația a fost mai apoi făcută în vase de inox la o temperatură de 18° C, pentru păstrarea prospețimii și aromelor soiului și întru încântarea simțurilor. A urmat ultima etapă îmbutelierea, care vă aduce astăzi în pahare acest vin cuceritor. 

Vă recomandăm să-l serviți alături de noi, în crama din Ceptura unde veți fi întâmpinați cu drag de echipa SERVE.

pinați cu drag de echipa SERVE.

More Information
SOIUL DE STRUGURI Chardonnay
TERROIR Dealurile Munteniei, IG.
ASPECT Galben intens
MIROS Note florale (flori de salcâm si tei), citrice
Gust Agrișe, măr golden, lime
TEMPERATURA DE SERVIRE 11-12°C
POTENTIALUL DE INVECHIRE 3-4 ani
CU CE MENIU SE SERVESTE Salată de crab cu brânzeturi proaspete, Cod cu piure de mazăre, Rulouri de pui cu mozzarella, Risotto cu legume de primăvară
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.