Vinul Cavalerului Roze 2018

Vinul Cavalerului Roze 2018, obținut și în acest an din Cabernet Sauvignon, este un vin ușor, aromat și proaspăt. Culoarea sa intensă și aromele de căpșuni, frăguțe și coacăze roșii îl fac un vin perfect pentru o seară „între fete”. Un vin răcoros ce se potrivește cu o multitudine de preparate culinare.

27,75 RON
In stock
SKU
Vinul Cavalerului Roze 2018

Winemakers Notes

 

Anul 2018, un an cu o primăvară caldă, timpurie și secetoasă urmată de o vară cu multe ploi și o toamnă deosebit de blândă, a permis obținerea acestui vin proaspăt și elegant.

Strugurii au fost culeși manual în zona Cogealac, din plantațiile înființate și întreținute de oamenii din echipa SERVE. Culesul s-a făcut în primele ore ale dimineții astfel încât după-amiaza strugurii au ajuns la Ceptura pentru a fi prelucrați în aceeași zi. După presare și limpezire mustul a fost fermentat la 16-17°C, în loturi mici, iar mai apoi au urmat asamblarea și stabilizarea.

Indiferent de anotimp, pentru a vă bucura din plin de aromele sale, vă sfătuim să–l serviţi la o temperatură de 12-13°C, în compania unor preparate ușoare, pe bază de carne albă, dar și cu brânzeturi sau mezeluri picante.

Vă așteptăm și la cramă pentru a degusta acest vin răcoros alături de noi!  

More Information
SOIUL DE STRUGURI Cabernet Sauvignon
TERROIR Zona Cogealac, vin varietal
ASPECT Roze pal
MIROS Fructe exotice, citrice, pomelo, căpșuni dar și flori albe
Gust Proaspăt, elegant, răcoritor, Aciditate bună, echilibrat, cu post-gust fructat
TEMPERATURA DE SERVIRE 12-13°C
POTENTIALUL DE INVECHIRE Pentru a vă bucura de aromele sale fructate și de prospețimea sa, recomandăm degustarea acestui vin în următorii 2 ani de la îmbuteliere
CU CE MENIU SE SERVESTE Mezeluri crude picante, Salată grecească sau caesar, Pizza prosciutto e funghi, Macrou pe pat de legume la cuptor
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.