This website uses cookies to help enhance you experience and to show you more relevant content and adverts when browsing the web. Choose accept if you agree to the use of cookies.

Vinul Cavalerului Roze 2019

Când un prieten pleacă, un val de amintiri se năpustește asupra ta. Locurile pe care le-ați vizitat, serile în care ați pierdut noțiunea timpului sunt mai vii ca niciodată. Acum nu vă veți mai vedea atât de des, poate îți va scrie, poate când vei auzi telefonul sunând vei tresări. Dar ceea ce voi aveți nu se poate pierde atât de ușor. Păstrează momentele și emoțiile până la următoarea revedere la un pahar de Vinul Cavalerului Roze 2019, vinul care v-a adus împreună. Mirosul exotic completat de căpșune, flori de viță și flori albe transformă acest vin într-o experiență unică, așa cum este și prietenia voastră. Gustul elegant, răcoritor este baza de revigorare a relației voastre. Servește-l ca aperitiv sau alături de preparate ușoare din carne albă, pește, brânzeturi și pizza. 

30,50 RON
In stock
SKU
Vinul Cavalerului Roze 2019

Winemakers Notes

„Cât de norocos este acela care are o sticlă cu un vin bun, o carte bună și un prieten bun.” (Molière)

În tradiția folclorică se spune că prietenia e brățară de aur. Sentimentul că te poți baza întotdeauna pe cineva care te înțelege și e alături de tine necondiționat este cel mai înălțător. Legătura voastră a început într-o frumoasă zi de vară. Soarele arzător v-a adus sub aceeași umbrelă la terasa preferată. Ascunși de lume și priviri insistente, v-ați întâlnit drumurile la un pahar de Vinul Cavalerului Roze 2019. Ce povești s-au născut din aburii dulci ai vinului, ce râsete zgomotoase precum inimile voastre s-au adunat. Despărțirea a fost dureroasă, atât de repede s-au scurs clipele precum nisipul din clepsidră. 

 

Ia o înghițitură din Vinul Cavalerului Roze 2019 și mirosul său exotic completat de căpșune, flori de viță și flori albe îți va reaminti de voi. Prietenia voastră va trece testul timpului și al distanței, iar revederea se va apropia cu rapiditate. Gustul elegant și răcoritor îți va ține companie sub aceeași umbrelă care poartă pecetea relației voastre.

 

Aroma sa distinctă se simte cel mai mult atunci când este savurat ca aperitiv sau alături de preparate ușoare din carne albă, pește, brânzeturi și pizza. Fiecare pahar trebuie servit la o temperatură de 12°C – 13°C. Păstrează în suflet prietenia unică pe care o aveți. Momentul revederii se apropie, iar emoția își face simțită prezența din ce în ce mai mult.    

  

Alege și tu să savurezi un pahar de Vinul Cavalerului Roze 2019 și te vei convinge! Fiecare înghițitură va păstra nostalgia clipelor petrecute împreună.

 

More Information
SOIUL DE STRUGURI Cabernet Sauvignon
DATA RECOLTARE 11 septembrie – 1 octombrie
TERROIR Zona Cogealac, vin varietal
ASPECT Roze pal
MIROS Fructe exotice, citrice, pomelo, căpșuni dar și flori albe
Gust Proaspăt, elegant, răcoritor, Aciditate bună, echilibrat, cu post-gust fructat
TEMPERATURA DE SERVIRE 12-13°C
GRADUL ALCOOLIC 12,8% vol.
POTENTIALUL DE INVECHIRE Pentru a profita de prospețimea vinurilor roze, nu recomandăm învechirea
CU CE MENIU SE SERVESTE Mezeluri crude picante, Salată grecească sau Caesar, Pizza prosciutto e funghi, Macrou pe pat de legume la cuptor
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.