This website uses cookies to help enhance you experience and to show you more relevant content and adverts when browsing the web. Choose accept if you agree to the use of cookies.

Vinul Cavalerului Sauvignon Blanc 2018

Îți amintești locul unde te simți în siguranță? Îți amintești cum alergam desculți pe iarba proaspăt sărutată de rouă? Atunci când vrei să te întorci și nu știi unde te poartă pașii, lasă-te ghidat de bătăile inimii. Alege un pahar de Vinul Cavalerului Sauvignon Blanc 2018 și pășește cu încredere pe drumul cunoscut de sufletul tău. Gustul proaspăt și elegant, dar echilibrat de fructe exotice precum grapefruit și pomelo induce o aciditate plăcută. Mirosul fin de citrice, grapefruit, floare de soc și kiwi te conduce cu gândul la vitalitatea lucrurilor simple și energia zilelor de libertate. Servește-l alături de salate de vară, pește, fructe de mare, pui, brânzeturi proaspete, telemea de capră sau cheddar.

30,50 RON
In stock
SKU
Vinul Cavalerului Sauvignon Blanc 2018

Winemakers Notes

„Fiecare început este o consecință – fiecare început încheie ceva.” (Paul Valery)

Orice început poate fi înspăimântător. Necunoscutul pare să se prefigureze deja ca un personaj negativ în evoluția ta. Înainte de a face primul pas te gândești, analizezi și încerci să ajungi la cea mai simplă variantă. Ți-e teamă să nu fi rănit sau dezamăgit și pășești precaut. Și atunci imaginile din mintea ta îți aduc în prim plan locul unde te simțeai în siguranță. Departe de viața haotică din jurul tău, te regăsești la adăpost privind la lumea precum un furnicar, cu mișcări mecanice și ticuri. Dar în loc să fugi, îți propunem o alternativă. Fii unic în felul tău. Într-o eră în care toți se bazează pe trenduri, îndrăznește să fii diferit.

Vinul Cavalerului Sauvignon Blanc 2018 este o băutură specială obținută 100% din soiul Sauvignon Blanc. Vinul acesta se deosebește de celelalte datorită gustului intens, proaspăt, dar elegant, suav, dar totuși echilibrat este înnobilat de fructele exotice precum grapefruit și pomelo. Cu adevărat fascinant este modul cum acesta continuă să gâdile simțurile datorită persistenței.

Particularitatea acestui vin este dată și de mirosul aparte pe care îl are. Vinul Cavalerului Sauvignon Blanc 2018 se impune prin prospețimea citricelor, grapefruitului, kiwi, dar și florilor de soc. Aroma acestora te va scoate din rutină și din mecanismele standard. Dă-ți un restart bine meritat și ieși din linie.

Savurează-l alături de salate de vară, pește, fructe de mare, pui, brânzeturi proaspete, telemea de capră sau cheddar și vei descoperi că fiecare dintre noi este diferit și de fapt diferențele dintre noi ne fac oameni. Bucură-te de această băutură nobilă la o temperatură de 12°C – 13°C pentru a nu rata nimic din experiența pe care ți-o propune.      

Gustă și tu un pahar de Vinul Cavalerului Sauvignon Blanc 2018 și vei fi plăcut surprins! 

More Information
SOIUL DE STRUGURI Sauvignon Blanc
DATA RECOLTARE 7 septembrie – 13 septembrie
TERROIR Dealurile Munteniei, IG.
ASPECT Galben auriu
MIROS Proaspat, citrice, grapefruit, floare de soc, kiwi
Gust Proaspăt şi elegant, un vin echilibrat cu aciditate plăcută, Arome intense de fructe exotice (grapefruit şi pomelo) şi postgust persistent
TEMPERATURA DE SERVIRE 12-13°C
POTENTIALUL DE INVECHIRE Pentru a profita de aromele sale de citrice, recomandăm consumarea acestui vin în următoarele 18 luni de la îmbuteliere
CU CE MENIU SE SERVESTE Quiche cu brie și zuchinni, Fructe de mare crude, Spaghete cu fructe de mare, Sardine/somon la grătar
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.