This website uses cookies to help enhance you experience and to show you more relevant content and adverts when browsing the web. Choose accept if you agree to the use of cookies.

Vinuri

Vinul unește suflete, gânduri, cuvinte rostite sau nu. Vinul este o metaforă a legăturii dintre oameni, este un elixir al cunoașterii și al descoperirii totodată. Îți oferă energie, liniște, te intrigă, te agită, te instigă la nou. Atunci când alegi un pahar de vin ești ca un erou antic ce își alege scutul pentru călătoria sa. Fiecare sortiment te conduce pe alte meleaguri, poate necunoscute până atunci, care te îmbie cu setea de aventură și tu ești un explorator modern. Savurezi din această licoare cu pasiune și te dedici scopului tău nobil. Tu îți alegi camarazii pentru această experiență și îți dictezi peisajul care să te completeze.

 

Atunci când vrei să te întorci cu sufletul spre familia ta, când cei dragi sunt cele mai prețioase comori, alege un vin din gama Cuvée. Inspirat din personalitatea unei familii dinamice, acest vin te va cuceri prin notele de tandrețe și nostalgie. Vei regăsi în el esența dragostei necondiționate. Simte puterea pământului din care te tragi cu o colecție specială, Terra Romana, ce păstrează în sine tăria și noblețea solului românesc, rafinat de eroismul strămoșilor ce s-au îngrijit de el. Dacă îți dorești să simți vitejia vremurilor de odinioară și curajul neîmblânzit străbun, savurează un pahar de Vinul Cavalerului. Gustul prelung îți va reda încrederea și speranța în viitorul construit cu migală pe o temelie solidă. Dar poate gândul îți zboară la ceva special. Vrei să te reconectezi cu tine și să retrăiești momente care să te facă fericit și liber. Gustă vinul din Rezerva Contelui și bucură-te de un gust fin, catifelat.

Orice variantă ai alege, deschide-ți sufletul și primește fiecare poveste din spatele colecțiilor de vin ca pe o încântare.   

View as Grid List

4 Items

per pagina
Set Descending Direction
View as Grid List

4 Items

per pagina
Set Descending Direction
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.