This website uses cookies to help enhance you experience and to show you more relevant content and adverts when browsing the web. Choose accept if you agree to the use of cookies.

Rezerva Contelui Alb 2018

Vinul este cea mai frumoasă declarație făcută de natură oamenilor. Rezerva Contelui Alb 2018 este o rapsodie a aromelor care se îmbină în cele mai frumoase acorduri. Mirosul te cucerește prin prospețimea citricelor, de grapefruit, dar și floral datorită florilor de lămâi și salcâm. Muzica simțurilor tale se face auzită în fiecare colț al sufletului și începi a dansa fără să-ți dai seama. Te miști în ritmul euforiei tale și te bucuri de fiecare secundă. Servește acest vin ca aperitiv sau alături de salate ușoare de vară, fructe de mare, pește, carne albă, pizza, paste sau brânzeturi ușoare și astfel intensitatea gustului de grapefruit, pomelo și măr ionathan va fi mult mai evidențiată.

 

34,50 RON
In stock
SKU
Rezerva Contelui Alb 2018

Winemakers Notes

„Dați-mi cărți, vin franțuzesc, fructe, vreme frumoasă și muzică în surdină cântată de o persoană necunoscută.” (John Keats)

Pe acorduri armonioase se desfășoară muzica din sufletul tău. Sunetele se întrepătrund oferindu-ți o nouă perspectivă asupra lucrurilor. Toate idealurile, visele, credințele și concepțiile sunt note pe portativ, unde tu ești dirijor. Toarnă-ți un pahar de Rezerva Contelui Alb 2018 și delectează-te cu o carte bună și un disc de vinil preferat.   

Așază-te confortabil în fotoliul acela mare și lasă-te pe spate. Închide ochii și relaxează-te. Încearcă să-ți alungi din minte gândurile apăsătoare și grijile. Trage aer în piept cu putere și inundă-ți plămânii cu prospețime. Tot așa, mirosul Rezerva Contelui Alb 2018 amintește de dimineți crude de vară, de citrice, dar și floral cu flori de salcâm și lămâi. Când totul în jurul tău e schimbător, alege să mergi în ritmul tău și să te bucuri de tot ceea ce te reprezintă. Gustul de pomelo, grapefruit și măr ionathan te ajută să te reconectezi cu tine.

Rezerva Contelui este o colecție care încununează întreaga experiență SERVE, iar tu vei savura o băutură cu un caracter aparte. Asezoneaz-o cu salate ușoare de vară, fructe de mare, pește, carne albă, pizza, paste sau brânzeturi și vei reuși să-i pui în valoare intensitatea gustului rezultată din îmbinarea a trei soiuri de renume: Sauvignon Blanc, Riesling și Fetească Albă. Fii inspirat cu Rezerva Contelui Alb 2018, un vin desăvârșit, elegant și parfumat. Fiecare pahar trebuie servit la o temperatură de 12°C – 13°C. Lasă-ți mintea să zburde și încarcă-te de energie și pozitivism.  

Gustă! Rezerva Contelui Alb 2018 este o simfonie, un concert electrizant sau cea mai bună carte citită. 

 

 

More Information
SOIUL DE STRUGURI Sauvignon Blanc 73.5 % , Riesling 20 %, Fetească Albă 6,5 %
TERROIR Dealurile Munteniei, IG.
ASPECT Galben auriu
MIROS Proaspăt, citric, grapefruit, floral (flori de lămâi și salcâm)
Gust Arome de citrice (grapefruit, pomelo) și măr ionathan, mineral, crocant
TEMPERATURA DE SERVIRE 12-13°C
GRADUL ALCOOLIC 12,5% vol.
POTENTIALUL DE INVECHIRE 3-5 ani
CU CE MENIU SE SERVESTE Aperitiv, salate ușoare de vară, fructe de mare, pește, carne albă, pizza, paste sau brâanzeturi ușoare
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.