This website uses cookies to help enhance you experience and to show you more relevant content and adverts when browsing the web. Choose accept if you agree to the use of cookies.

Terra Romana Fetească Neagră 2016

Se spune că prima dragoste nu se uită cu una, cu două. Sentimentele sunt frumoase, dulci, dar intense. Ca un pahar de Terra Romana Fetească Neagră 2016. Acest vin elegant adună în esența sa emoții ce cu greu pot fi descrise în cuvinte. Gustul aparte este conferit de aroma complexă de fructe negre: prune coapte, mure și afine. Mirosul este cel care îi oferă intensitate. Izul puternic condimentat completat de gutuie, trufe, note de fructe roșii și stafide îl transformă într-o băutură specială care îți va stârni toate simțurile.

48,00 RON
In stock
SKU
Terra Romana Fetească Neagră 2016

Winemakers Notes

Primii pași în doi

Îți mai aduci aminte primele cuvinte, zâmbete și priviri fugare? Îți mai aduci aminte prima iubire? Bucuria începuturilor este poate cea mai frumoasă și aduce cu ea emoția pe care nu o poți reda în cuvinte. Intensitatea momentelor îți străbate tot corpul în viteză, tot așa fiecare înghițitură de Terra Romana Fetească Neagră 2016 curge prin fiecare celulă umplându-te de nostalgie.

Gustul complex, dar sublim oferit de fructele negre: prune coapte, mure și afine te poartă în amintirea unor săruturi pasionale la apus de soare. Atunci când inimile bat în același ritm și sufletul zburdă parcă eliberat. E atâta emoție în fiecare pahar de Terra Romana Fetească Neagră 2016 încât retrăiești clipe memorabile. Prima ta iubire a fost la fel de puternică precum mirosul condimentat al acestui vin. Și în același timp tandră și suavă precum izul de gutuie coaptă, trufe, fructe roșii și stafide. Ce arome divine îți răsfață simțurile!

Iubirea ta de odinioară fost pasională, roșie precum carnea de oaie, vită sau vânat, din preparatele care pun în evidență caracterul acestui vin. Sau poate preferi un miel la cuptor și brânzeturi maturate. Condimentează aceste bunătăți până simți focul din inima ta și lasă-ți mintea să zburde spre gândurile tale dragi.

Savurează amintiri la un pahar de Terra Romana Fetească Neagră 2016, la o temperatură de 15-16°C pentru a te bucura de fiecare poveste nerostită. Păstrează astfel cele mai frumoase senzații care îți vor însoți pașii ani de-a rândul. Nimeni în afară de tine nu va avea acces la acest sertar din viața ta. Deschide-l din când în când, sau păstrează-l acolo, așa cum acest vin are un potențial de învechire de 8-10 ani. Toate lucrurile bune se lasă așteptate. Dar totodată sunt cele care își pun amprenta iremediabil asupra sufletului nostru.

Tu îți mai amintești prima iubire? Gustă un vin Terra Romana Fetească Neagră 2016 și împacă-te cu părți din trecut care te-au construit.

More Information
SOIUL DE STRUGURI Featească neagră
TERROIR D.O.C. C.M.D., Dealu Mare
ASPECT Culoare roșu intens cu reflexe violacee
MIROS Intens condimentat (piper negru), prună afumată, cu note de fructe roșii coapte și stafide.
Gust Persistent, fructe negre : mure, afine, prune coapte - uscate, puternic dar elegant cu tanini fini și complecși.
TEMPERATURA DE SERVIRE 15-16°C, cu o aerare anterioară de circa 2 ore
GRADUL ALCOOLIC 14,5% vol.
POTENTIALUL DE INVECHIRE 8-10 ani
CU CE MENIU SE SERVESTE Platou de brânzeturi maturate, Miel la cuptor, Gulaș austriac cu carne de vită
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.