This website uses cookies to help enhance you experience and to show you more relevant content and adverts when browsing the web. Choose accept if you agree to the use of cookies.

Terra Romana Milenium Rosu 2016

Când ai spus ultima dată „Te iubesc”? Și când ai simțit ultima oară adierea blândă a începutului de toamnă? Fiecare zi e o celebrare a iubirii și a timpului. Închide emoția trecerii într-un pahar de vin Terra Romana Milenium Roșu 2016. Dă glas sentimentelor tale și lasă-le intensitatea să se prindă în dansul aromelor de fructe negre bine coapte, vișine, mure, ciocolată neagră, piper, scorțișoară și vanilie. Mângâie-ți sufletul cu mirosul de stafide, cafea, prune și condimente. Acest vin roșu deosebit va fi cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care o poți face vieții.

54,00 RON
In stock
SKU
Terra Romana Milenium Rosu 2016

Winemakers Notes 

Călător prin viață 

Începuturile sunt adesea dificile. Fiecare inițiere presupune o ieșire din zona de confort și o deschidere spre necunoscut. Cu toată emoția pașii par greoi și nesiguri, dar călătoria ta abia acum începe. Poate nici nu e clară destinația, dar experiența te poartă dincolo de timpul fizic. Așa cum un pahar de Terra Romana Milenium Roșu 2016 îți deschide aripile spre explorare.

Lasă-te purtat de gustul persistent, cu final lung, de fructe bine coapte precum vișine sau mure, ciocolată neagră, piper, scorțișoară și vanilie. Acestea vor evidenția echilibrul dintre cele trei soiuri care conturează personalitatea acestui vin special: Merlot, Cabernet Sauvignon și Fetească Neagră. Fiecare moment pe care îl trăim este o celebrare a întregii noastre trăiri și trebuie păstrat în suflet ca un giuvaer al încoronării. La final să poți spune din toată inima: Am reușit! Tot așa, eleganța, aciditatea și consistența compun un vin-bijuterie, care depășește anii anteriori. Mirosul fructat completat de izul hipnotizant de cafea și condimente îți va stârni imaginația și setea de cunoaștere.

Aventurează-te în această călătorie cu Terra Romana Milenium Roșu 2016 și asezonează-l cu carne roșie de vită, miel sau vânat, cu brânzeturi maturate sau deserturi cu ciocolată neagră. Toarnă-ți un pahar și vei vedea cum culoarea sa de roșu aprins îți va colora și cele mai gri gânduri și va reaprinde scânteia exploratorului din tine. Bucură-te de experimentarea ta senzorială savurându-l la o temperatură de 15-17°C. Nu-l grăbi, lasă-i timp. Ca în orice călătorie, drumul până acolo va fi proba inițiatică. Iar potențialul de învechire de până la 10 ani este dovada unui vin meșteșugit ce își clădește experiența pentru ca tu să profiți de înțelepciunea sa. 

Ești pregătit pentru ce te așteaptă? Ai toată puterea Terra Romana Milenium Roșu 2016 de partea ta. Cucerește-ți viața acum. 

More Information
SOIUL DE STRUGURI Merlot Cabernet Sauvignon Fetească Neagră
TERROIR D.O.C. C.M.D., Dealu Mare
ASPECT Culoare roșu-rubiniu intens
MIROS Fructe negre bine coapte, stafide, cafea, prune, condimente
Gust Fructe negre bine coapte, vișine, mure, ciocolată neagră, piper, scorțișoară, vanilie, Aciditate bună, tanini puternici, dar moi și fini, alcool bine integrat, final persistent
TEMPERATURA DE SERVIRE 15-17°C, cu o aerare anterioară de circa 2 ore
GRADUL ALCOOLIC 14% vol.
POTENTIALUL DE INVECHIRE Minim 10 ani
CU CE MENIU SE SERVESTE Steak de vită cu sos de brânză cu mucegai, Carne de vită la cuptor cu ciuperci portobello, Tort de ciocolată neagră cu vișine
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.