This website uses cookies to help enhance you experience and to show you more relevant content and adverts when browsing the web. Choose accept if you agree to the use of cookies.

Vinul Cavalerului Merlot 2016

Promisiunile pe care ni le facem nouă, celorlalți sunt mărturia unui viitor mai bun. Sunt pecetluite de o responsabilitate asumată care ne determină să fim cea mai bună variantă a noastră. Vinul Cavalerului Merlot 2016 e legământul unui nou început, unei noi aventuri plină de savoare. Vei simți în primul rând mirosul ademenitor de fructe roșii, mure de câmp, vișine bine coapte, scorțișoară, zmeură și afine. Însă complexitatea sa este oferită și de gustul intens. Îmbinarea vaniliei cu fructe precum coacăzele negre, zmeurele sau vișinele a rezultat într-un vin structurat, cu o aciditate bună. Asezonează-l cu preparate din carne roșie, miel la cuptor sau brânzeturi maturate pentru a-i aprecia pe deplin finețea.

30,50 RON
In stock
SKU
Vinul Cavalerului Merlot 2016

Winemakers Notes

„Până la vârsta de 40 de ani mâncarea este benefică. După 40 de ani, benefic este vinul.” (Talmud)

E momentul să-ți așezi gândurile în ordine, să îți stabilești priorități și să faci cele mai bune alegeri. Cumpăna dintre ani este ideală pentru începuturi, pentru promisiuni noi sau pentru reînnoirea altora. Și indiferent de modul în care vom ajunge acolo, cu toții ne dorim să fim fericiți și să zâmbim din toată inima. Toarnă un pahar de Vinul Cavalerului Merlot 2016 și marchează debutul următoarei perioade din viața ta.

Așa cum dorințele tale sunt înflăcărate de pasiunea pe care o pui în fiecare moment, astfel gustul intens al acestui vin îi oferă o complexitate dificil de egalat. Aroma de vanilie se îmbină într-o armonie desăvârșită cu fructe precum coacăzele negre, zmeurele sau vișinele. Rezultatul este o băutură deosebită, structurată și cu aciditate bună.  

Ia-ți inima în dinți și alege ceea ce îți dorești. Atunci când viitorul este nesigur, construiește în jurul prezentului pilonii pe care să te poți baza. Tot așa, sunt micile elemente care fac din Vinul Cavalerului Merlot 2016 un cuceritor al momentelor unice. Lasă-te sedus de izul aparte de fructe roșii, mure de câmp, vișine bine coapte, scorțișoară, zmeură și afine. Vei simți de-ndată o revigorare olfactivă ce te va elibera de griji.

Atunci când vrei să faci o schimbare în viața ta, începe cu un vin de calitate care să te inspire. Vinul Cavalerului Merlot 2016 se servește la o temperatură de 17°C alături de preparate din carne roșie, miel la cuptor și brânzeturi maturate pentru a-ți dezvălui toate tainele. Nu-ți abandona planurile și aspirațiile și amintește-ți că lucrurile bune se lasă așteptate, precum potențialul de învechire de 5-7 ani al acestui vin.   

Vinul Cavalerului Merlot 2016 este un prilej pentru a-ți deschide sufletul și mintea spre noi experiențe. Încearcă-l și vei simți că totul devine mai ușor. 

More Information
SOIUL DE STRUGURI Merlot
TERROIR Dealurile Munteniei, IG.
ASPECT Roșu-rubiniu intens
MIROS Fructe roșii, mure de câmp, coacăze, zmeură, scorțișoară
Gust Complex, fructat, arome de mure coapte, zmeură, coacăze roșii, vanilie, Tanini eleganți, aciditate bună, bine integrată, corp mediu spre lung cu o bună persistență
TEMPERATURA DE SERVIRE 17°C, cu o aerare anterioară de circa 1.5-2 ore
GRADUL ALCOOLIC 13,7% vol.
POTENTIALUL DE INVECHIRE 7-8 ani
CU CE MENIU SE SERVESTE Rață la cuptor cu sos de merișoare, Brânzeturi maturate, Miel la cuptor, Steak de vită
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.