This website uses cookies to help enhance you experience and to show you more relevant content and adverts when browsing the web. Choose accept if you agree to the use of cookies.

Cuvée Clemence 2017

Tratează-ți cu atenție atât sufletul cât și trupul. Savurează din nectarul fiecărei zile și încarcă-te cu energie pozitivă. Delectează-te cu un pahar de Cuvée Clemence 2017 și vei descoperi gustul cremos, de miez de pâine și alune de pădure. Complexitatea acestui vin poate fi pusă în valoare doar prin asezonarea cu o porție de paste, carne de curcan sau un preparat din pește gras. Alături de explozia de arome ce te vor purta în lumea inocenței, vei simți mirosul predominant floral, completat de scorțișoară și vanilie. Lasă-ți inima să tresalte de bucuria începuturilor.

56,00 RON
In stock
SKU
Cuvée Clemence 2017

Winemakers Notes

Leac peste timp pentru minte și suflet

 

O vorbă din bătrâni spune că leacuri pentru corp sunt destule, dar sufletul amar se zbate. Noi credem însă că starea de bine poate influența starea generală de sănătate. Uneori, așa-numitele remedii băbești aduc mai multe beneficii. Să luăm drept exemplu, vinul alb. Acesta conține foarte multe vitamine, minerale și, în cantități reduse, ajută chiar și în curele de slăbire.

Alege să îți regăsești energia cu un pahar de vin deosebit. Cuvée Clemence 2017 a fost obținut din strugurii culeși manual din viile SERVE, din zona Cherba. Combinația inedită de soiuri între Chardonnay și Fetească Albă te vor cuceri încă de la prima înghițitură. Te vei bucura astfel de un vin echilibrat, cu o complexitate deosebită.

Pentru a-i sublinia caracterul aparte, Cuvée Clemence 2017 se poate servi în compania unor preparate din pește sau pasăre, mozzarella și brânzeturi proaspete. Te lăsăm pe tine să descoperi cât de bine se împletesc aceste bucate alese cu gustul cremos de miez de pâine și alune al vinului. Simți dintr-o dată cum reușești să îți vindeci sufletul obosit de monotonia zilelor. Prin fiecare celulă, trupul tău va cânta fericirea.

Regăsește frumusețea începuturilor în notele predominant florale din mirosul vinului. Retrăiește inocența copilăriei cu mirosul de tei în floare, prun sau flori de salcâm. Scorțișoara și vanilia vor completa subtil pentru o experiență olfactivă specială.

Eleganța și caracterul vinului Cuvée Clemence 2017 este reliefată și prin modul de servire. Savurează-l la o temperatură de 12°-13° C și vei simți cu adevărat de ce este cel mai bun leac pentru suflet. Sentimentul de atemporalitate care te va cuprinde, te va face să înțelegi cum poți încapsula într-un singur pahar o experiență extrasenzorială.

Încearcă și tu leacul nostru pentru minte și suflet și ne vei da dreptate!

 

 

More Information
SOIUL DE STRUGURI Chardonnay 70% Feteasca Alba 30%
ASPECT Auriu
MIROS Floral, flori de tei și prun, flori de salcâm, scorțișoară și vanilie
Gust Cremos, miez de pâine, alune de pădure. Un vin echilibrat și lung cu o complexitate deosebită
TEMPERATURA DE SERVIRE 12-13°C
GRADUL ALCOOLIC 13% vol.
POTENTIALUL DE INVECHIRE Minimum 8-10 ani
CU CE MENIU SE SERVESTE Paste cu somon, Curcan umplut la cuptor, Platou de brânzeturi proaspete
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.