This website uses cookies to help enhance you experience and to show you more relevant content and adverts when browsing the web. Choose accept if you agree to the use of cookies.

Cuvée Guillaume 2016

Aroma unui apus de vară, lumina blândă a lunii, mirosul de regina nopții îți hipnotizează simțurile amorțite de rutina zilei. Delectează-te cu un pahar de Cuvée Guillaume 2016 pentru a descoperi un gust fresh de vară, fructat, de cireșe coapte și mure albastre. Completează-i delicatețea cu aperitive ușoare, o friptură de rață sau de vânat. Te vei bucura de o experiență unică ce te va face să vibrezi de senzații de libertate. Descătușează-te de oboseala de peste zi și acordă-ți un moment de tihnă. Lasă mirosul fructat și ușor condimentat să-ți deschidă porii avizi de energie și viață.

72,00 RON
In stock
SKU
Cuvée Guillaume 2016

Winemakers Notes

Dor de vară

Fiecare zi își pune amprenta asupra noastră. Chipurile ne trădează orele dedicate celor din jurul nostru, dedicate proiectelor, termenelor limită. Ne pierdem în cercul vieții sociale și parcă uităm să mai zâmbim cu toată puterea. Adu-ți aminte de prima dragoste, de prima noapte pe plajă, de primul foc de tabără, de prieteni și oameni dragi, de primul pahar de Cuvée Guillaume 2016. Dorul, ce cuvânt ciudat!

Sunt gusturi, arome și mirosuri care îți rămân în suflet și pe care dorești să le mai simți o dată. Așa vei descoperi într-un pahar de Cuvée Guillaume 2016 toată intensitatea trăirilor care au contribuit la adultul de astăzi. Îți amintești cireșele furate din grădina bunicii și pe care ni le puneam după urechi pentru a ne face cercei? Aroma lor îmbietoare te întâmpină în gustul acestui vin corpolent, dar delicat.

Mirosul ți-e stimulat de aceeași tentă fructată, însă ușor condimentată și cu note de sâmbure de migdale. Vei percepe cu acuitate senzațiile ce te încearcă. Cu măiestria unui pictor vei da forme și culori viselor tale. Cele mai ascunse dorințe vor prinde viață pe scena pe care tu o regizezi.

Regăsește-ți echilibrul cu tine, așa cum două soiuri emblematice s-au reunit în acest vin sublim: Pinot Noir și Fetească Neagră. Ce deliciu mai mare pentru papilele tale gustative decât această combinație de soiuri obținută din strugurii atent selecționați din podgoria Dealu Mare.

Ți-am stârnit curiozitatea? Ești pregătit să mergi din nou pe aleea amintirilor? Atunci creează-ți o poveste autentică asezonând acest vin cu aperitive ușoare, friptură de rață sau vânat și astfel, vei beneficia de o experiență specială. Savurează-l la o temperatură de 12°-14°C pentru a simți intensitatea și gustul fin.

Nu mai sta pe gânduri și acceptă provocarea unui pahar de Cuvée Guillaume 2016.

 

More Information
SOIUL DE STRUGURI Pinot Noir 85 %, Fetească Neagră 15 %
TERROIR Dealu Mare, DOC CMD
ASPECT Roșu rubiniu strălucitor
MIROS Fructat: cireșe, vișine, condimentat, sâmburi de migdale
Gust Fructat: cireșe bine coapte, mure albastre. Un vin corpolent și delicat cu tanini fini
TEMPERATURA DE SERVIRE 12-14°C, cu o aerare anterioară de circa 1.5-2 ore
GRADUL ALCOOLIC 14% vol.
POTENTIALUL DE INVECHIRE Minim 7-8 ani
CU CE MENIU SE SERVESTE Friptură de rață cu sos de merișoare, Vânat la cuptor, Platou de brânzeturi proaspete
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.