Cuvée Sissi 2018

Descopera Cuvée Sissi 2019

Stoc Epuizat - Pentru Cuvée Sissi 2018

Frumusețea zilelor de vară te încarcă de energie. Pășești încet și delicat pe nisipul cald și simți cum bucăți mici de scoici se cuibăresc pe pielea ta fină. Oprește-te măcar un minut și savurează un pahar de vin Cuvée Sissi 2018 și culoarea trandafirie te va face să te pierzi în imagini diafane. Bucură-te de un gust răcoritor precum briza mării, proaspăt ca valurile ce se lovesc de țărm și limpede ca infinitul apei. Lasă-te dezmierdat de soare și de mirosurile elegante de flori albe, ananas și pomelo. Gustul echilibrat îți va completa experiența  aristocrată.

58,00 RON
Out of stock
Only 0 left
SKU
Cuvée Sissi 2018

Winemakers Notes

Valurile, valurile

O vezi? Vântul se joacă în părul ei despletit și soarele îi sărută fruntea și obrajii îmbujorați. Pe pielea-i fină nisipul alunecă ușor. Este ea. Cea pe care ai visat-o dintotdeauna te așteaptă să porniți împreună în călătoria mult dorită. Surprinde-o și declară-i toată dragostea cu un pahar de vin roze diafan și lejer, Cuvée Sissi 2018, care o va face să se simtă ca o prințesă în povestea voastră.

Șoptește-i cuvinte pline de amor așa cum este și explozia de arome ale acestui vin. Gândește-te numai la eleganța florilor albe, caprifoi, dar și la persistența dată de ananas și pomelo. Simte-i gustul răcoritor și proaspăt, dar mai ales fin ca buzele ei.

În anul 2018, primăvara a fost caldă, timpurie, însă toamna blândă a permis obținerea acestui vin aristocrat. Obținut prin metoda saignee (scurgerea gravitațională a mustului), vinul rose Cuvée Sissi 2018 poate fi savurat la 11°-12°C alături de aperitive sau de mese ușoare de vară. Fiecare bob de strugure este în perfectă armonie cu tine. Vei tresări la vibrația gustului citric așa cum atingerile ei îți fac inima să pedaleze.

Îmbrățișează-i trupul cu toată puterea și deveniți unul singur, așa cum cele două soiuri, de Pinot Noir și Cabernet Sauvignon, și-au împletit aroma pentru a oferi acest vin deosebit. Trăiți momentele acestea din plin așa cum se poate consuma Cuvée Sissi 2018 pentru care nu recomandăm învechirea.    

Ți-am atras atenția? Nu îți trebuie multe pentru a găsi fericirea. O cină romantică alături de persoana iubită, într-o seară de vară, la malul mării. Acum e momentul tău de euforie și eliberare. Păstrează aceste clipe și închide-le într-un pahar de Cuvée Sissi 2018. Astfel, de fiecare dată când îi simți aroma, retrăiești amintirile tale speciale.

Încearcă-l și ne vei da dreptate!

 

More Information
SOIUL DE STRUGURI Pinot Noir 90% 10% Cabernet Sauvignon
ASPECT Roz pal, trandafiriu
MIROS Fin, elegant de caprifoi, dar și fructat, de ananas și pomelo
Gust Proaspăt, răcoritor, citric, echilibrat cu final lung
TEMPERATURA DE SERVIRE 11-12°C
POTENTIALUL DE INVECHIRE Pentru a păstra prospețimea sa, nu recomandăm învechirea
CU CE MENIU SE SERVESTE Aperitiv lejer cu branzeturi, Salată cu pui, Tocană de vițel cu sos de bere și ciuperci de pădure
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.