This website uses cookies to help enhance you experience and to show you more relevant content and adverts when browsing the web. Choose accept if you agree to the use of cookies.

Idei Cadou

Atunci când cuvintele par a fi insuficiente, oferă un cadou de suflet care să transmită sentimentele în locul tău. Un dar oferit cu dragoste va crea o legătură specială ce va crește și se va întări pe fiecare zi. Alegerea ta trebuie să aibă în vedere atât personalitatea persoanei căreia i te adresezi, gusturile sale, dar și relația dintre voi. 

 

Un cadou care te va ajuta indiferent de situație este o sticlă de vin. Fie că te adresezi unei persoane care servește un pahar ocazional, fie că te adresezi unui cunoscător, vinul rămâne o atenție elegantă și rafinată care cu siguranță va face o impresie foarte bună. Ai atâtea sortimente la îndemână care să te inspire încât nu trebuie decât să găsești varianta optimă pentru tine. 

 

Dacă oferi o sticlă de vin în perioada sărbătorilor, sau unei persoane ce pune pasiune în tot ceea ce face, optează pentru vinurile roșii. Acestea au o personalitate puternică și un gust persistent. Dacă dorești să faci un cadou vara, alege un rose proaspăt și jucăuș care să exprime energia serilor cu prietenii. Evenimentele importante din viața ta și a celor apropiați pot fi marcate de gustul blând și suav al unui vin alb, deschizător de drumuri. 

Împachetează-ți sentimentele în acest nectar al zeilor și oferă o parte din sufletul tău într-un cadou care vorbește de la sine.

We can't find products matching the selection.
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.