This website uses cookies to help enhance you experience and to show you more relevant content and adverts when browsing the web. Choose accept if you agree to the use of cookies.

Rezerva Contelui Chardonnay 2018

Primăvara își face simțită prezența din ce în ce mai mult. Ramurile copacilor se îmbracă de sărbătoare cu flori mari și parfumate. În jur păsările ciripesc vesele. Natura se încarcă de o energie benefică după o iarnă grea. Rezerva Contelui Chardonnay 2018 este o băutură ideală pentru a celebra revenirea la viață a tot ceea ce ne înconjoară. Ia o pauză de la ritmul cotidianului în viteză și relaxează-te savurând un vin de excepție. Gustul revigorant de agrișe, măr golden și lime îți va aduce entuziasmul începutului. Mirosul fin cu note florale de tei și salcâm îți va trezi simțurile. Servește-l ca aperitiv la preparate din pește, fructe de mare, carne albă, mozzarella și brânzeturi proaspete pentru a te bucura de o armonie a aromelor.

34,50 RON
In stock
SKU
Rezerva Contelui Chardonnay 2018

Winemakers Notes

„Primăvara s-a întors. Pământul este precum un copil care știe poezii.” (Rainer Maria Rilke)

Cu o floare poate nu se face primăvară, dar cu un pahar de Rezerva Contelui Chardonnay 2018 poți aduce frumusețea acestui anotimp în fiecare zi. Atunci când vrei să evadezi din ritmul cotidian sau ai nevoie de timp pentru tine, regăsește bucuria și emoția începuturilor surprinse într-un vin de culoarea galben-intens precum soarele care îți va mângâia chipul brăzdat de zilele trecute în zbor. Anul 2018 a fost unul cu o primăvară caldă, timpurie și secetoasă, însă toamna blândă și precipitațiile de pe timpul verii au favorizat obținerea unei recolte deosebite pentru vinurile albe.

 

Asemeni primăverii, soiul de struguri Chardonnay se remarcă printr-o aromă florală distinctă, iar în Rezerva Contelui Chardonnay 2018, florile de tei și salcâm înnobilează caracterul aparte al acestui vin. Mirosul discret te cucerește cu fiecare degustare. Îți trezește sufletul în mii de culori și poți visa la libertatea zilelor de vară. Relaxat, în fotoliul tău preferat, cu o carte bună în mână redescoperi fericirea de a fi. Gustă acest vin suav, catifelat cu note de agrișe, măr golden și lime.  

 

Aroma sa specială se simte cel mai mult atunci când este savurat ca aperitiv la preparate din pește, fructe de mare, carne albă, mozzarella și brânzeturi proaspete. Toate aceste gusturi se împletesc, spunându-și povestea filă cu filă. Fiecare pahar trebuie servit la o temperatură de 11°C – 12°C pentru dezvăluirea unei intensități necunoscute până atunci. Îmbrățișează primăvara ca pe un vechi prieten și păstreaz-o în sufletul tău, așa cum potențialul de învechire al acestui vin este de 3-4 ani.  

 

Încearcă și tu un pahar de Rezerva Contelui Chardonnay 2018 și te vei convinge! Lasă-te cucerit încă din prima clipă. 

More Information
SOIUL DE STRUGURI Chardonnay
DATA RECOLTARE 25 august
TERROIR Dealurile Munteniei, IG.
ASPECT Galben auriu
MIROS Note florale, flori de salcâm și tei, citrice
Gust Agrișe, măr golden, lime
TEMPERATURA DE SERVIRE 11-12°C
POTENTIALUL DE INVECHIRE Recomandăm consumul la 3-4 ani de la producție pentru a păstra prospețimea aromelor acestui vin
CU CE MENIU SE SERVESTE Rezerva Contelui Chardonnay 2018 este o băutură ideală pentru a celebra revenirea la viață a tot ceea ce ne înconjoară. Ia o pauză de la ritmul cotidianului în viteză și relaxează-te savurând un vin de excepție.
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.