This website uses cookies to help enhance you experience and to show you more relevant content and adverts when browsing the web. Choose accept if you agree to the use of cookies.

Rezerva Contelui Fetească Neagră 2017

Știi ce face un vin să fie de calitate? Răspunsul este simplu: pasiunea. De fiecare dată când savurezi un pahar de Rezerva Contelui Fetească Neagră 2017 vei simți entuziasmul de la culesul manual al strugurilor, dragostea din fiecare picătură, măiestria pregătirii și desăvârșirea din fiecare sticlă. Toate s-au unit într-un iz ușor condimentat, de prună uscată și coacăz negru. Bucură-te și de gustul elegant, fructat de vișine și prune bine coapte. Asezonează-l cu preparate din carne de porc, miel, sarmale sau brânzeturi maturate pentru o experiență completă.

34,50 RON
In stock
SKU
Rezerva Contelui Fetească Neagră 2017

Winemakers Notes

„Accept orice filosofie, dacă e stropită de un vin bun.” (Valeriu Butulescu)

Când alegi un vin bun, alege-l pentru poveste. Fiecare înghițitură trebuie să fie un portal către cele mai înalte sentimente. Dacă vei simți pasiunea din fiecare bob de strugure, atunci știi că ai selectat o băutură fină, cu un caracter aparte.

Rezerva Contelui Fetească Neagră 2017 îți oferă o experiență unică fără doar și poate. Când torni un pahar, culoarea sa, de un roșu aprins, te îmbie să îi descoperi tainele. Fiecare bob de strugure de pe Dealurile Munteniei își dezvăluie secretele pas cu pas. Mai întâi, te vor încânta cu un miros ușor condimentat de piper și ardei iute, dar îmblânzit de aroma de prună uscată și frunzele de coacăz negru. Ți-am stârnit curiozitatea?

Apoi, lasă-te sedus de un gust elegant, dar fructat. Finețea fructelor negre, a vișinelor și a prunelor coapte te va cuceri încă de la început. Vei înțelege astfel că dincolo de ceea ce simți, este un spectacol al dăruirii, pasiunii și meșteșugului. Apreciază fiecare pahar de Rezerva Contelui Fetească Neagră 2017 alături de preparate din carne de porc, miel, sarmale sau brânzeturi maturate.  

Ce deliciu pentru trup și suflet. Trecutul, prezentul și viitorul se derulează înaintea ta. Vrei cumva să prelungești acest moment și să te bucuri cât mai mult de el. Rezerva Contelui Fetească Neagră 2017 are un potențial de învechire de 6-7 ani, astfel încât să poți menține vie tradiția unui vin de calitate.

Savurează-l la o temperatură de 16°C - 17°C pentru a-ți oferi toate aromele intense. Îmbrățișează această relaxare și stare de bine și acordă-ți cea mai delicioasă formă de răsfăț. Acceptă această provocare și ne vei da dreptate pe deplin.   

Doar pentru tine, Rezerva Contelui Fetească Neagră 2017 își va dezlega misterele și îți va oferi o experiență peste așteptări.

More Information
SOIUL DE STRUGURI Fetească Neagră
TERROIR Dealurile Munteniei, IG.
ASPECT Culoare roșu intens
MIROS Nas condimentat, piper, ardei iute, prună uscată, frunză de coacăz negru
Gust Elegant, tanini fini, fructe negre, vișină, prună bine coaptă. Un vin complex și rotund
TEMPERATURA DE SERVIRE 16-17°C, cu o aerare anterioară de circa 1 oră
GRADUL ALCOOLIC 14,3% vol.
POTENTIALUL DE INVECHIRE 7-8 ani
CU CE MENIU SE SERVESTE Preparate de porc, miel, sarmale, brânză matură
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.