This website uses cookies to help enhance you experience and to show you more relevant content and adverts when browsing the web. Choose accept if you agree to the use of cookies.

Rezerva Contelui Roze 2019

Serile de vară par a se scurge cu rapiditate. Cântecul vioi al greierilor, jocul focului de tabără, dar și armonia chitarelor se estompează încet. Păstrează amintirea nopților sub clar de lună într-o capsulă a timpului. Rezerva Contelui Roze 2019 poartă aroma nostalgiei. Gustul fructat de zmeură, fragi și pepene galben va readuce prospețimea verii în sufletul tău. Ești din nou acolo, în libertatea zilelor cu soare, în frumusețea amiezelor în hamac, în muzica naturii. Inspiră mirosul ademenitor de fructe și retrăiește clipele ce îți vor încălzi toamna timpurie. Depășește-ți așteptările servind Rezerva Contelui Roze 2019 ca aperitiv sau alături de salate, fructe de mare, carne albă, mezeluri uscate, pizza, paste.

34,50 RON
In stock
SKU
Rezerva Contelui Roze 2019

Winemakers Notes

„Noaptea, iubirea și vinul nu îndeamnă la nimic cumpătat.” (Ovidius)

În liniștea nopții, doar lemnele trosnesc ușor sub apăsarea focului. Acordurile fine ale unei chitare se aud în depărtare. Lumina lunii îi dezvăluie chipul ce păstrează urma zilelor trecute de vară. Cu ochii scânteietori și curioși te privește cu pofta unui flămând. Toarnă un pahar de Rezerva Contelui Roze 2019 și declară-ți dragostea ce mustește în sufletul tău. Spune-i despre tine, despre voi, despre legătura voastră de nepătruns.

 

Deschide-ți inima. Ia o înghițitură din acest vin special și gustul proaspăt, echilibrat, dar răcoritor te va revigora. Simte aroma fructată de zmeură, fragi și pepene galben. Privește cerul înstelat și pune-ți o dorință. Legământul vostru va fi fără doar și poate pecetluit prin foc de pasiune. E cald, dar o adiere plăcută ca un fior vă face să tresăriți. Aroma vinului se amplifică. Mirosul hipnotizant de fructe de pădure și pepene galben vă retrezește spiritele amorțite. Rezerva Contelui Roze 2019 îți dă curajul să mergi mai departe și să-ți pui sufletul pe tavă.

 

Dar pentru a-l înțelege pe deplin, alege să savurezi acest vin ca aperitiv sau alături de salate, fructe de mare, carne albă, mezeluri uscate, pizza, paste și atunci gustul fin condimentat al soiului Fetească Neagră va fi pus în valoare. Fiecare pahar trebuie servit la o temperatură de 12°C – 13°C. Simți răcoarea și energia cum se împletesc redându-ți speranța pentru viitorul ce se apropie cu pași iuți? Nu te speria, privește culoarea trandafirie cum se joacă în lumina lunii. Ești gata pentru orice.     

 

Toarnă-ți și tu un pahar și te vei convinge! Alege Rezerva Contelui Roze 2019 și păstrează nostalgia serilor de vară.

 

More Information
SOIUL DE STRUGURI Fetească Neagră
DATA RECOLTARE 14 septembrie
TERROIR Zona Cogealac, vin varietal
ASPECT Roz-piersica intens
MIROS Zmeură, fragi si pepene galben.
Gust Fructat (zmeură, fragi, pepene galben), proaspăt, echilibrat, răcoritor.
TEMPERATURA DE SERVIRE 12-13°C
GRADUL ALCOOLIC 13% vol.
POTENTIALUL DE INVECHIRE Pentru a profita de prospețimea vinurilor roze, nu recomandăm învechirea
CU CE MENIU SE SERVESTE Paste primavera, Creveți la grătar cu sos dulce acrișor, Pui cu piure de țelină, Pizza diavolo
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.