Terra Romana Rose 2018

Indiferent de anotimp, dacă vrei să te bucuri de seri speciale în compania prietenilor, alege un vin cu un caracter aparte, clasic și aristocrat. Fiecare pahar te va cuceri cu un gust complex, dar echilibrat. Terra Romana Rose 2018 are un miros floral de caprifoi, trandafir, floare de viță, dar și ușor fructat, care îți va dezmierda simțurile. Savurează-l alături de mezeluri uscate, carne albă, fructe de mare, brânzeturi proaspete sau ca aperitiv și vei face din fiecare întâlnire una memorabilă. Creează-ți povestea cu un vin mândru, reper al rozeurilor seci.

41,50 RON
In stock
SKU
Terra Romana Rose 2018

Winemakers Notes

Hai să povestim

Poveștile frumoase încep la un pahar de vin de calitate. Atunci când te bucuri de un gust intens, discuția se împletește cu zâmbete fugare. Terra Romana Rose 2018 este un reper al vinurilor rose seci, un vin mândru obținut din trei soiuri de renume: Merlot, Fetească Neagră și Cabernet Sauvignon. Anul 2018 a fost unul cu temperaturi moderate care au permis obținerea unor culturi bogate.

Fiecare pahar de Terra Romana Rose 2018 este o încântare a simțurilor și o fantezie pentru papilele gustative. Complexitatea, eleganța și prospețimea acestui vin înnobilează fiecare moment în care este savurat. Alege să dai frâu liber gândurilor și emoțiilor și lasă-ți imaginația să grăiască. Iar tu te vei bucura de frumusețea meselor împreună și de compania prietenilor.

Permite-ți această plăcere nevinovată alături de mezeluri uscate, carne albă, fructe de mare, brânzeturi proaspete sau servește-l chiar ca aperitiv. Doar astfel îi vei înțelege aroma puternică și declarația calității din fiecare pahar. Mirosul floral îi completează noblețea prin note de caprifoi, trandafir, floare de viță, dar este întregit de cel de frăguțe și de măr ionatan proaspăt.

Deschide fereastra spre prospețimea serilor petrecute împreună cu Terra Romana Rose 2018. Fiecare bob de strugure este mărturia poveștii pe care numai tu o poți trăi. Servește-l la temperatura de 12° C – 13° C și vei putea aprecia cu adevărat gustul divin al acestui rose.

Pagină cu pagină compune istorisirea aventurii voastre. Prietenia voastră va dăinui indiferent de locuri și timp, pentru ca mai apoi să vă reuniți în jurul unui vin de calitate care vă va fi păstrat toate amintirile de până atunci. Așa este Terra Romana Rose 2018, un martor, un confident, un prieten devotat.

Încearcă-l! Noi nu spunem mai mult, tu însă vei simți totul.

More Information
SOIUL DE STRUGURI Merlot 60% Fetească Neagră 20% Cabernet Sauvignon 20%
ASPECT Culoare rose-somon deschis, strălucitor
MIROS Complex: floral – caprifoi, trandafir, floare de viță dar și fructat – frăguță, măr Ionathan
Gust Echilibrat, proaspat, complex și elegant
TEMPERATURA DE SERVIRE 12-13°C
POTENTIALUL DE INVECHIRE Pentru a profita de prospețimea vinurilor roze, nu recomandăm învechirea
CU CE MENIU SE SERVESTE Acest vin se potrivește cu 80% din preparatele culinare pe care le-am încercat, Sardele la grătar, Rețetă platou de brânzeturi proaspete și mezeluri uscate, Rețetă fructe de mare în sos aromat
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.