This website uses cookies to help enhance you experience and to show you more relevant content and adverts when browsing the web. Choose accept if you agree to the use of cookies.

Terra Romana Sauvignon Blanc & Fetească Albă 2019

Bucurați-vă de o cină romantică alături de un pahar de vin elegant și complex. Terra Romana Sauvignon Blanc Fetească Albă 2019 este rezultatul îmbinării armonioase dintre un soi de renume internațional, Sauvignon Blanc și unul pur românesc, Fetească Albă. Dacă este asezonat cu preparate din pește, fructe de mare, carne albă, paste ușor condimentate sau brânzeturi proaspete gustul său complex va fi și mai mult reliefat. Vei simți prospețimea aromelor de citrice, de grapefruit, agrișe și ardei gras. Mirosul se remarcă prin note florale – flori de lămâi, dar și fructate de caise pârguite și pomelo. 

43,00 RON
In stock
SKU
Terra Romana Sauvignon Blanc & Fetească Albă 2019

Winemakers Notes

Valsând împreună

Valsând împreună

Acum este momentul vostru. Încă de când vi s-au întâlnit privirile în acea frumoasă zi ați știut că veți ajunge aici. A fost de ajuns un singur zâmbet al ei pentru a te cuceri pentru totdeauna. Când mâinile vi s-au atins întâia oară, un fior puternic a străbătut cele două inimi care deja băteau precum una. Iar acum, iată-vă! Începeți călătoria în doi la un pahar de vin Terra Romana Sauvignon Blanc Fetească Albă 2019. 

Tu te-ai pregătit din timp. Ai amenajat o cină romantică pe terasa dominată de flori de lavandă. Ai pus la punct un meniu special pe bază de preparate din pește, fructe de mare, carne albă, paste ușor condimentate și brânzeturi proaspete. Ai ales bucate ușoare, dar pline de savoare. Ai aprins lumânările, însă lumina lunii a venit și ea în ajutorul tău. 

Nici acum nu îți vine a crede. Emoția ta pare să crească pe măsură ce trec secundele, iar inima îți bate energic așa cum acest vin este elegant, dar viguros, de o complexitate fermecătoare, cu un gust fin de citrice, grapefruit, agrișe și pepene galben. Ea îți zâmbește, iar în pâlpâirea plăpândă a lumânărilor reușești să-i zărești obrajii îmbujorați. O săruți și simți pe buzele ei bobițe de Terra Romana Sauvignon Blanc Fetească Albă 2019 care dănțuiesc lăsându-și aroma de prospețime. Prin aerul cald al serii, mirosul florilor de lămâi, dar și ușor fructat prin note de caisă pârguită și pomelo, din paharul de vin vă învăluie în visare. 

Declară-ți sentimentele în cel mai savuros mod și bucură-te de timpul ce stă mărturie pentru voi. Pentru Terra Romana Sauvignon Blanc Fetească Albă 2019 însă, timpul este dovada calității sale, având un potențial de învechire de 3-4 ani. Nu lăsa nici temperatura optimă de servire a vinului de 12-14° C să stingă focul din sufletul vostru. 

Mențineți vie magia dintre voi și Terra Romana Sauvignon Blanc Fetească Albă 2019 să devină gustul care vă va aminti de fiecare dată prima întâlnire! 

 

More Information
SOIUL DE STRUGURI Sauvignon Blanc 80% Fetească Albă 20%
DATA RECOLTARE 5 septembrie – 19 septembrie
TERROIR Dealu Mare, DOC
ASPECT Culoare galben-verzui luminos
MIROS Floral (flori de lamâi) dar și fructat (caise, pomelo)
Gust Complex, citric, caise proaspete, agrișe; un vin proaspăt, complex și elegant
TEMPERATURA DE SERVIRE 12 - 14°C
GRADUL ALCOOLIC 13% vol.
POTENTIALUL DE INVECHIRE Minim 3-4 ani
CU CE MENIU SE SERVESTE Tarte cu brânză de capră și ceapă caramelizată , Macrou la grătar, Fructe de mare
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.