Terra Romana Cabernet Sauvignon 2015

Adevărat zic ție boierule, că ospățul se cere cinstit cu un vin roșu supranumit Regele Vinurilor Roșii. Pregătește-te de o masă împărătească la un pahar de Terra Romana Cabernet Sauvignon 2015. Nu-i bucurie mai mare ca cea a aromei de fructe negre și roșii completate de gustul fin de ciocolată, ce se revarsă în jurul preparatelor din carne roșie sau vânat. Savurează și un aperitiv din brânzeturi maturate care se vor contopi cu această băutură puternică și elegantă. Inclusiv mirosul fructat de afine, mure negre, vișine și scorțișoară îi subliniază caracterul divin.

43,75 RON
In stock
SKU
Terra Romana Cabernet Sauvignon 2015

Winemakers Notes

Din pivnița de odinioară

În anul 2015 „timpul avea cu oamenii nesfârșită răbdare”. Primăvara târzie de atunci a fost urmată de secetă și călduri excesive, însă lumina blândă a soarelui a mângâiat boabele de struguri roșii. În liniștea podgoriei de la Dealu Mare, traiul se duce cu bucurie. Fiecare zi aduce cu sine prilej de sărbătoare.

Și tu te poți bucura de frumusețea meselor împreună și să oprești timpul măcar pentru o clipă. Adună-ți familia și prietenii în jurul bucatelor alese, cu drag meșteșugite după rețete transmise din generație în generație. Preparate din carne roșie, vânat sau oaie și completate de brânzeturi maturate, toate își vor da întâlnire cu un pahar de Terra Romana Cabernet Sauvignon 2015. Surprinde-ți papilele gustative în cel mai plăcut mod cu un gust persistent de fructe negre și roșii, mure, afine, coacăze și completat de finețea ciocolatei. Atmosfera toată pare a fi de gală. În aburul bunătăților, culoarea roșie sângerie a vinului amintește de timpul domnitorilor și regilor.

Fiecare înghițitură pe care o vei servi îți va umezi buzele cu poftă de viață, și apoi, își va declanșa o explozie de gusturi. Fermentat în baricuri din lemn franțuzesc și românesc, vinul Terra Romana Cabernet Sauvignon 2015 își va dezvălui caracterul nobil cu fiecare pahar. Mirosul fructat este și el deosebit prin notele delicate de afine, mure, coacăze și vișine bine coapte, stafide și scorțișoară, pecetluind astfel o rețetă unică.

Simți puterea acestui vin? Fiecare bob de strugure îți va spune o poveste din bătrâni, deschide-ți sufletul către ea. Asigură-te că l-ai servit 17° C și vei smulge complimentele și celor mai pretențioși.

Îngrijește-te însă de continuitatea și dăinuirea farmecului acestui vin. Cu un potențial de învechire de 10 ani, Terra Romana Cabernet Sauvignon 2015 poate fi transmis generațiilor ulterioare ca o capsulă a timpului, o amintire aromată și parfumată.

Încearcă și tu! Te vei convinge de la prima înghițitură.

 

More Information
SOIUL DE STRUGURI Cabernet Sauvignon
TERROIR D.O.C. C.M.D., Dealu Mare
ASPECT Culoare roșu-rubiniu intens
MIROS Fructat: afine, mure negre, coacăze negre, stafide, vișine bine coapte, scorțișoară
Gust Fructe negre și roșii, mure, afine, coacăze, ciocolată neagră, corpolent, tanini puternici bine șlefuiți, integrați. Un vin puternic, elegant, persistent
TEMPERATURA DE SERVIRE 17°C
POTENTIALUL DE INVECHIRE 10 ani
CU CE MENIU SE SERVESTE Burger, Moussaka de oaie, Mămăligă cu ciuperci și mărar
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.