This website uses cookies to help enhance you experience and to show you more relevant content and adverts when browsing the web. Choose accept if you agree to the use of cookies.

Terra Romana Chardonnay 2018

Liber și ușor ca o zi de vară îți simți sufletul. La umbra unui nuc bătrân te-ai oprit și respiri din toată puterea aerul tare care te aduce mai aproape de natură. Torni un pahar de vin rece Terra Romana Chardonnay 2018 și asculți cum păsările cântă vesele în grădina ta. Mirosul fin de salcâm în floare, de tei, vanilie și mere golden te cucerește, iar tu te lași pradă momentului tău de tihnă. Meriți aceste clipe de relaxare. Savurează acest elixir al veșniciei și vei simți gustul sublim de agrișe, miere, coajă de pâine, cu note de vanilie și alune de pădure.

48,00 RON
In stock
SKU
Terra Romana Chardonnay 2018

Winemakers Notes

Din grădină adunate

Un proverb francez spune că „Distingem în apă propriul chip; dar în vin vedem inima celuilalt”. Mai ales dacă e un vin precum Terra Romana Chardonnay 2018 a cărui culoare luminoasă îți va dezvălui o lume nouă. Vei vedea cum în fiecare pahar se dezlănțuie căldura intimă a emoțiilor și caracterul suav și tandru.

 

Anul 2018, un an cu o primavara calda, timpurie si secetoasa urmata de o vara cu precipitatii insemnate si o toamna blanda, ne-a oferit o recoltă de o calitate deosebită pentru vinurile albe.

Soarele a răsfățat fiecare boabă și a mângâiat-o cu razele lui. Și ploile echilibrate au ajutat la obținerea unei recolte de struguri cu o maturitate foarte bună. Nu-i de mirare că Terra Romana Chardonnay 2018 este un adevărat nectar. Parfumul floral delicat cu note de flori de salcâm, de tei, vanilie și mere golden îți va hipnotiza simțurile și te va atrage încă de la deschiderea sticlei.

 

În liniștea grădinii tale, invită-ți cel mai bun prieten sau reconectează-te cu tine. Descoperă o versiune mai bună a ta sau unește-ți calea cu sufletul pereche. Orice variantă ai alege, gustul persistent, dar echilibrat al vinului Terra Romana Chardonnay 2018 îți va pecetlui decizia. Savurează-l alături de preparate din pește sau carne albă și brânzeturi proaspete și vei simți adevăratul gust catifelat: agrișe, miere, coajă de pâine, alune de pădure și note de vanilie. O minunăție!

 

Răsucește ușor paharul în lumina soarelui verii și vei observa un vin onctuos, sublim, care îți va deveni complice la momentele de tihnă. Departe de ochii curioșilor, bucură-te de relaxare și de răcoarea unui Terra Romana Chardonnay 2018, servit la 13°-14°C pentru mai multă savoare. Și cum îi stă bine unui nectar bun, dă-i timp să își arate adevărata valoare. Lasă-l vreo 7-8 ani și rezultatul va fi demn de răsplata zeilor.

 

Calitatea acestui vin însă, se observă în orice etapă datorită fermentării în baricuri de lemn francez. Este o băutură aparte ce trebuie servită cu pricepere și cu băgare de seamă.

Tu ce mai aștepți?

 

 

More Information
SOIUL DE STRUGURI Chardonnay
DATA RECOLTARE 28 august
TERROIR DOC, Dealu Mare
ASPECT Culoare galben-verzui, strălucitor
MIROS Catifelat: flori de salcâm și tei, vanilie, măr golden
Gust Agrișe, miere, coajă de pâine, note de vanilei și alune de padure
TEMPERATURA DE SERVIRE 13-14 ⁰C
GRADUL ALCOOLIC 13,5% vol.
POTENTIALUL DE INVECHIRE 7-8 ani
CU CE MENIU SE SERVESTE Platou de brânzeturi proaspete, risotto cu pui, macrou la cuptor cu legume
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.