This website uses cookies to help enhance you experience and to show you more relevant content and adverts when browsing the web. Choose accept if you agree to the use of cookies.

Vinul Cavalerului Pinot Noir 2015

Când te gândești la vacanță, te gândești la starea de libertate, la locuri noi ce așteaptă să fie descoperite, la zile cu soare și zâmbete. Vinul Cavalerului Pinot Noir 2015 este alegerea perfectă pentru a trăi sau retrăi momentele plăcute din concediu. Mirosul său ademenitor de cireșe, zmeură și coacăze roșii te va purta cu sufletul acolo unde vrei să fii. Vei putea recrea tabloul bucată cu bucată și vei resimți intensitatea clipelor de euforie. Gustul său elegant, cu note de zmeură și vișine susținut de tanini fini, îți va readuce frumusețea lucrurilor simple. Asezonează-l cu preparate din carne albă, rață, miel, mezeluri crude pizza sau brânză de capră pentru a-i aprecia pe deplin delicatețea.

30,50 RON
In stock
SKU
Vinul Cavalerului Pinot Noir 2015

Winemakers Notes

„Dumnezeu a creat apa, însă omul a creat vinul.” (Victor Hugo)

Meriți un loc numai al tău, unde să te relaxezi și să fii în deplină armonie cu tine însuți. Când te gândești la ce te-ar face fericit sunt atâtea lucruri care îți vin în minte. Fie că alegi o vacanță, sau o ieșire cu prietenii sau poate vrei doar să îți amenajezi grădina visurilor unde să poți să te bucuri de liniște, e momentul să savurezi un pahar de Vinul Cavalerului Pinot Noir 2015. Acest vin puternic, dar tandru îți va oferi puterea de a-ți pune orice vise ai avea în aplicare.  

Încă de la mirosul său seducător de cireșe, zmeură și coacăze roșii vei simți cum tot corpul va rezona cu planurile tale. Vei descoperi și un gust suav, elegant de zmeură și vișine, susținute de tanini fini. Fiecare celulă se destinde și va accepta provocarea. Starea de bine te va încuraja să îți pui toate dorințele în aplicare și fără să îți dai seama, te vei putea reconecta cu tine.

Alege să faci o schimbare în viața ta și pornește cu un vin de calitate care să țină pasul cu inspirația ta. Vinul Cavalerului Pinot Noir 2015 se servește la o temperatură îndrăzneață de 12°C – 14°C alături de preparate din carne albă, rață, miel, mezeluri crude, pizza sau brânză de capră. Indiferent de opțiunea ta, rezultatul va fi același: un gust sublim care să îți ofere energie și să te încarce pozitiv. Lasă-te hipnotizat de culoarea roșie rubinie și pornește cu încredere în noua ta aventură.  

Încearcă-l! Vinul Cavalerului Pinot Noir 2015 îți promite o experiență extrasenzorială unică și mai ales, intensă.

More Information
SOIUL DE STRUGURI Pinot Noir
TERROIR Podgoria: IG Dealurile Munteniei + caracteristicile solului și ale climei + link catre parcela din harta
ASPECT Tipic pentru un Pinout Noir, acesta are o culoare rosu rubiniu deschis, strălucitoare
MIROS Fructat: cireșe, fructe de pădure, zmeura, coacăze rosii
Gust Elegant cu note de zmeură și vișine și susținut de tanini fini, neagresivi, Adecvat servirii pe timp de vară, răcit
TEMPERATURA DE SERVIRE 15-18 ⁰C , Recomandam a fi lăsat să “respire” în sticlă cca 30 minute înainte de consum
POTENTIALUL DE INVECHIRE minim 5 ani
CU CE MENIU SE SERVESTE Mezeluri picante, Salata boeuf și icre de crap, Ton cu spanac, Risotto cu ciuperci salbatice
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.