This website uses cookies to help enhance you experience and to show you more relevant content and adverts when browsing the web. Choose accept if you agree to the use of cookies.

Vinul Cavalerului Riesling 2019

Felul în care alegi să trăiești te definește și îți conturează drumul prin viață. Dacă vreodată te simți rătăcit sau simți că trebuia să mergi la stânga, iar tu ai făcut dreapta, amintește-ți de acel aspect care te-a făcut să mergi mai departe. Gândește-te cum fiecare zi este provocarea ta de a da ce-i mai bun și de a-ți demonstra ambiția de a continua. Vinul Cavalerului Riesling 2019 este un elixir al tinereții, al experimentelor vârstei. Gustul proaspăt, crocant, mineral de miere și pară proaspătă îl transformă într-un vin de „cursă lungă”. Mirosul fin de pere de vară și flori albe îți va da puterea de a încerca lucruri noi.

 

30,50 RON
In stock
SKU
Vinul Cavalerului Riesling 2018

Winemakers Notes

„Îmbată-te zilnic cu licoarea înțelepciunii, dacă vrei să trăiești frumos.” (Valeria Mahok)

Fiecare zi începe cu un zâmbet, cu o vorbă bună sau o îmbrățișare caldă. Atunci când vrei să trăiești frumos, alege să faci din viață cântec, dans și voie bună. Savurează un pahar de Vinul Cavalerului Riesling 2019, o adevărată licoare a înțelepciunii din străbuni, dar rafinată și de mirajul noutății, așa cum a reieșit prin îmbinarea celor două soiuri: Riesling de Rin și Riesling Italian.

Acest vin se remarcă prin personalitatea puternică pe care o dovedește prin gustul proaspăt și crocant, cu atac acid, mineral dar echilibrat de miere și pară proaspătă, ceea ce îl include în rândul băuturilor „de cursă lungă”. De la prima înghițitură vei simți o explozie de vitalitate care te va motiva să încerci experiențe noi.

Mirosul de asemenea te va cuceri. Ușor mineral, cu note de pară de vară și flori albe, te va revigora de la prima întâlnire. Și te va surprinde din ce în ce mai mult odată cu trecerea timpului. Te simți puternic, te simți invincibil. Încrederea în tine se scurge prin fiecare venă și ești mai avid de cunoaștere ca niciodată.

Vinul Cavalerului Riesling 2019 este o băutură cu un caracter aparte și o aromă specială, care se simte cel mai mult atunci când este savurat alături de aperitive ușoare, creveți, pește la cuptor, carne albă, dar și pentru o varză a la Cluj sau o musaca de vinete. Servește acest vin deosebit la o temperatură de 12°C – 13°C pentru a te bucura din plin de intensitatea sa.     

Alege și tu Vinul Cavalerului Riesling 2019 pentru a-ți face mesele în familie mai plăcute și pentru a-ți transmite înțelepciunea acumulată. Te vei îndrăgosti de la primul pahar.   

 

More Information
SOIUL DE STRUGURI Riesling de Rin 60%, Riesling Italian 40%
DATA RECOLTARE 26 septembrie
TERROIR Dealurile Munteniei, IG.
ASPECT Galben auriu
MIROS Nas proaspat, mineral, cu note de para de vara si flori albe
Gust Proaspăt, crocant, cu atac acid, mineral, Miere, para proaspătă, Elegant, echilibrat, un vin de „cursă lungă”
TEMPERATURA DE SERVIRE 12-13°C
POTENTIALUL DE INVECHIRE Pentru a ne bucura de aromele sale de citrice, recomandăm degustarea acestui vin în următorii 2 ani de la îmbuteliere
CU CE MENIU SE SERVESTE Branzeturi ușoare, Risotto cu legume, Creveți cu sos alb și usturoii, Tartă cu lămâie
Copyright © 2019-present S.E.R.V.E. S.A. All rights reserved.